Uudet, ihanat korvikset Coruu Designelta ♥ + arvonta

30.12.2017




Coruu on suomalaisten naisten perustama yritys

joka sai alkunsa rohkeudesta ja vimmasta kulkea omaa tietä. Coruu korut syntyvät luonnon aiheista ja graafisista muodoista, korusuunnittelijoiden muotoilemana. Jokaisella korulla on oma ainutlaatuinen tarinansa. Materiaali on kevyt, puhdas, se kestää arjen iskut pehmeydellä, ei kovuudella. Se muuttuu, mutta palaa aina takaisin omaan muotoonsa, kuten saariston luonto ja sen neljä vuodenaikaa. Coruu designkorut ovat naisille, jotka eivät kysele lupaa toteuttaa itseään. Jokainen koru valmistetaan ja pakataan Suomessa käsityönä. Coruu korut valmistuvat monen naisen yhteistyönä ja lopullinen tuote kulkee useiden käsien kautta, tarjoten työtä monille eri ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville naisille. Coruu Designen naiset kannustavat meitä naisia olemaan omia itsejämme - korut eivät kuulu vain juhlaan, vaan myös arkeen, jokaiseen päivään!

Olen monissa blogeissa ja muuallakin somessa ihastellut Coruu koruja, mutta en kuitenkaan koskaan niitä ole jostain syystä hankkinut itselleni. Katjan blogissa Optimismia ja energiaa oli joulun aikaan arvonta, jossa oli mahdollisuus voittaa Coruu lahjakortti. Aivan arvonnan viime metreillä osallistuin arvontaan ja onnekseni arpaonni suosi minua ja voitin tuon lahjakortin ♥ Niinpä pääsin sitten valitsemaan Coruun valikoimasta itselleni ensimmäiset silikonikorut. Kaikki Coruun korut on siis valmistettu kevyestä silikonista. Näyttävät ja isotkin korvikset painavat vain pari grammaa. Silikonimateriaali on allergiavapaa, korvakorujen koukut ovat hopeoidut ja 100% nikkelivapaat. 


Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin näihin monissa Katjankin ihanissa asukuvissa näkyneisiin Double Feather korvakoruihin. Väriksi valitsin mustan ja roosan yhdistelmän. Mietin myös mustan ja harmaan sekä mustan ja valkoisen yhdistelmiä, mutta onneksi olin rohkea ja valitsin nämä. Olen nyt pitänyt päivän näitä korviksia ja olen aivan myyty näille. Ensinnäkin korvikset ovat ihanan kevyt ja huomaamattomat. Mietin tilausta tehdessäni olisivatko korvikset liian isot minulle, mutta e-hei. Korvikset ovat ihan täydelliset ja juuri tuon keveytensä vuoksi täysin huomaamattomat. Ja tarkoitan tässä kohden huomaamattomalla sitä, että niiden olemassaolon vain unohtaa. Niin kevyet ne ovat ♥ Toiseksi korvikset ovat todella kauniit ja näyttävät. 




Laitetaan hyvä kiertämään

Sain tilaamieni korvakorujen mukana viiden euron lahjakortin Ystävälleni, joka tekee tilauken Coruu verkkokaupasta. Alennus on käytettävissä yli 20e tilauksiin, mutta ei koske Muumi-koruja. Päätin  nyt arpoa tuon lahjakortin blogini seuraajien kesken. Jos olet siis kiinnostunut Coruu koruista ja hankkimassa niitä itsellesi, kerro siitä minulle kommentilla. Arvon lahjakortin halukkaiden kesken heti uudenvuoden jälkeen 3.1.2018 klo.18. Siihen asti voi siis jättää kommenttia ja osallistua arvontaan. Voittajalle ilmoitan alennuskoodin sähköisesti ja tilaamasi korut toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja kirjepostilla haluamaasi osoitteeseen. En voi kuin kehuaa tuota Coruun nopeaa toimitusta. Sain nimittäin omat korvakoruni jo tilausta seuraaavana päivänä. Itseäni jäi vielä vähän himottamaan nuo Muumi-korvakorut. Nyt kun tiedän kuinka mukavia nämä silikonikorvakorut ovat pitää, taidan tehdä vielä uuden tilauksen ja tilata sellaiset itselleni.

Onko Coruu korut sinulle tuttuja? Onko sinulla kokemusta näistä koruista?

13 kommenttia:

  1. Heipä hei tänne joulun jälkeiseen elämään ♥ Ihania lahjoja olit saanut joulupukilta, edellisen postaukseen kommentoiden näin aluksi :) ♥
    Sopii nuo korvikset sulle kun nenä päähän, itse olen liian huono käyttämään koruja, pitäisi enemmän rohkaistua käyttämään, koska eikö timantit olleet naisen paras ystävä vaikka mulle se on kyllä suklaa :D Pakko käydä vilkaisemassa niitä muumikoruja ja ilmottaudun myös kivaan arvontaan tässä samalla kun semmoinenkin täällä sattumalta oli :) Oikein ihanaa uuden vuoden juhlaa ja onnellista vuotta 2018, ystäväni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katja ♥ Olen itsekin melkein poikkeuksetta pitänyt vain nappikorvakoruja, mutta nyt olen aivan myyty näihin uusiin, silikonikorvakoruihini ♥

      Poista
  2. Wau, miten kauniit ja sovitte hyvin yhteen!<3
    Tulin aikoinaan niin allergiseksi korviksille, että annoin reikien mennä umpeen. Muutenkin olen nykyään aivan onneton korujen käyttäjä. Ennen juhlia sovittelen koruja, joista olen tykännyt hirmuisesti, ja sitten ennen lähtöä riisun ne pois...Kilha- ja vihkisormus on ainoat, jotka mulla on aina mukana.<3 Jätän siis ihanan arvonan väliin tällä kertaa.:)

    Onnea vuodella 2018 Krisse!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ En itsekään ole kovin suuri korujen kuluttaja. Korvakorut, yleensä siis napit, ovat melkein ainoat korut, mitä käytän arkisin. Uusi työ ei muita koruja edes salli ja sormuksetkin on jätettävä kotiin korurasiaan.

      Onnellista Uutta Vuotta 2018 Sinullekin, Taina ♥

      Poista
  3. Tosi nätit korvikset ja nätti sinä! ❤ Muistan aikaisemminkin törmänneeni näihin Coruun koruihin blogeissa ja kaikissa niitä on kovasti kehuttu. Välillä vähän harmittaa tämä alan valinta, kun ei koruja voi käyttää niin paljon kuin itse tykkäisi. Onneksi vapaalla voi sitten nauttia kauniista koruista senkin edestä! :) Minä juuri päivitin omia korviksiani, joten jätän tällä kertaa arvonnan väliin.

    Hyvää Uutta Vuotta Krisse! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marika ♥ Turhaan ei näitä koruja ole blogeissa kehuttu, koska itse olen nyt aivan myyty näille. Keveytensä ja kauneutensa vuoksi ovat ainakin minun mieleeni. Harmi tosiaan, ettemme voi työssämme pitää koruja, mutta vapaalla on sitten mukavaa nauttia kaiakesta kauniista. Itse en vaan meinaa aina muistaa sitten laittaa niitä koruja.

      Kivaa vuoden viimeistä päivää Sinulle, Marika ♥

      Poista
  4. Kyllä olen noita ihastellut vaan en vielä yhtiäkään omista. :)
    Iloista vuodenvaihdetta ja vuotta 2018 Krisselle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taina ♥ Suosittelen kyllä kokeilemaan näitä. Tykästyt varmasti ♥

      Poista
  5. Kauniit ja keveät korut. Olisi ihana saada sellaiset.
    Hyvää Uutta Vuotta.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kiitos Krisse ihanasta postauksesta. Kauniit korvakorut vaikkei minulla olekaan enää reikiä korvissa. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  7. Mukaan kivaan arvontaan! Olen kyllä noihin koruihin monesti törmännyt, ja yhdet lahjaksikin antanut, mutta itsellekin olisi mukava saada. :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  8. Anonyymi1.1.18

    ei ole mutta rakastan korvakoruja parhaat korut anytime85@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Olen ihaillut coruun koruja jo pitkään, mutta vielä en ole ostanut :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan