Sisustusliike Dreams ♥

1.11.2015

Vierailin tällä viikolla Sisustusliike Dreamsissä blogiyhteistyön merkeissä. Dreams on siis kotikaupunkini ihanaakin ihanampi sisustusliike, joka on aina pullollaan toinen toistaan ihanampia tuotteita. Ensisijaisia tuotemerkkejä ovat Riviera Maison, Pappelina, SIA, Lene Berre, Lyhtytalo, Bukowski ja Svanefors sekä yhtenä uusimpana tuotemerkkinä Nicolas Vahe. Dreamsin kivijalkamyymälä sijaitsee Kouvolassa osoitteessa Kouvolankatu 10. Liikkeellä on myös nettipuoti, johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.


Minä pääsin siis valitsemaan tuotteita tuolta liikkeestä blogiyhteistyön merkeissä. Ensimmäisen tuotteen valinta oli todella helppoa. Riviera Maisonilta oli tullut täksi jouluksi myyntiin niiiin ihanat lasiset joulupurkit. Christmas Tree Storage Jar purkkeja on saatavana kahta eri kokoa. Itselleni valitsin tuon pienemmän. Purkki on siis niiiin ihana ♥ Mitähän ihanaa jouluherkkua siihen säilöisin?


Riviera Maisonin muutkin astiat teksteineen ovat miellyttäneet minua jo kauan. Astioiden mustavalkoinen värimaailma ja kauniit tekstit kolahtavat minuun ihan täysillä. Kuvassa olevan tähtikulho oli pakko napata mukaan edellisellä vierailulla Dreamsissä. Sekin on tämän joulun uutuuksia, mutta sopii tekstinsä Eat, Drink & Be Merry puolesta käytettäväksi muulloinkin kuin joulun aikaan. 


Tuon ihanan joulupurkin lisäksi kotiutin meille kaksi Buon Appetito Square Plate-lautasta. Yhden molempia kokoja. Minulla olisi tarkoituksena tehdä tämän jouluaaton kattaus näillä lautasilla ♥


Sisustusliike Dreams palvelee siis Kouvolan keskustassa ti-pe 10-17 ja la 10-14. Dreamsin verkkokauppa palvelee 24/7. Vältä joulustressi ja hoida joulun tärkeimmät ostokset jo nyt Dreamsissä. Facebooksissa kannattaa käydä tykkäämässä Dreamsin sivuista, niin näet Dreamsin tarjoukset ja muut uutiset heti ensimmäisten joukossa. Sisutusliike Dreamsiä voit seurata myös Instagramissa

*Yhdessä yrityksen Sisustusliike Dreams kanssa*

25 kommenttia:

  1. Anonyymi1.11.15

    Ihania valintoja teit <3 Riviera Maisonilla on paljon kauniita sisustusjuttuja...Tuolla nettikaupassa täytyykin pyörähtää ) Varmasti ihanuuksa pullollaa kuten liikekin <3 Mukavaa marraskuuta, iiks kohta on joulu jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Mä olen ihan hurahtanut noihin RM:n tuotteisiin. Ennen ajattelin, että ne ovat tosi kalliita, mutta niin ei kyllä ole. Toki löytyyhän sieltäkin niitä kalliimpia tuotteita, mutta pääosa on ihan sopuhintaisia. Kannattaa siis käydä tuolla nettikaupan puolella shoppailemassa vähän joulua itselle ja pukin konttiin. Parhaat menevät aina päältä ;)

      Poista
  2. Anonyymi1.11.15

    Pitääkin käydä hankkimassa taas muutama tonttu kun avaavat tuolla uudessa osoitteessa 6.11 on miun mieleinen liike josta löytää aina ajankohtaan sopivia koristeita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa poiketa. Dreamsin tontut ovat kyllä tosi kivoja ja nuo pitkäjalkaiset porot ovat minun tämän vuoden suosikkeja ♥

      Poista
    2. Nyt sekoitat Dreamsin johonkin toiseen kauppaan :) Me emme ole muuttamassa minnekään, vaan pysymme tutulla paikalla Kouvolankatu 10 :) Pakko korjata asia.

      Poista
  3. Kaitpa tuonne täytyy uskaltautua vaikka tietää jo valmiiksi ettei sieltä tyhjin käsin sitten pois kävele mutta olkoon se joulun hyvä työ hyvän blogi ystävän jouluun, yrittäjyys ei ole tänä päivänä helppoa! :) Ihana liike kyllä ♥ Nyt on joulut korkattu alkavaksi ja tontut pääsi varastosta sisätiloihin lämmittelemään, niiiiiin ihanaa aikaa ♥ Oikein reipasta uutta viikkoa sulle, halit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ Joka kerta, kun Dreamsin ovesta astuu sisään tulee huokaistua syvään. Näky on aina niin kaunis, että ei voi muutakaan. Menehän vaan rohkeasti käymään. Minusta on niin mukavaa, kun tuolla käydessä tapaa aina samalla iloisen myyjän/ystävän ja liikkeestä poistuessa on aina hyvällä tuulella. Kiitos Jessica ♥

      Poista
    2. Kiitos Krisse kauniista sanoista <3

      Poista
  4. Käväisen tuolla ainakin kerran kesässä, kun mökiltä lähdetään vähän kaupoille :). Ihana liike.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Sari ♥ Onneksi nykyisin on myös nämä nettipuodit, niin pääsee shoppailemaan sitä kautta noita ihanuuksia :))

      Poista
  5. Nuo lasipurkit on kyllä niin kauniit ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Se oli heti rakkautta ensisilmäyksellä ♥

      Poista
  6. Voi, kun ihanan näkönen kauppa<3
    Mukavaa pian alkavaa viikkoa Krisselle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Dreams on ehdottomasti Kouvolan paras liike :))

      Poista
  7. Voi mitä ihanuuksia sait ☆ täytyykin käydä nettikaupoilla.
    Ihanaa uutta viikkoa Krisse!

    VastaaPoista
  8. Täytyypä poiketa seuraavalla työreissulla tuolla suunnalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustusliike Dreams on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ♥

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Niinpä! Kannattaa pyörähtää myös tuolla verkkokaupassa ♥

      Poista
  10. On kyllä aivan ihania juttuja, heikkona Riviera Maisoniin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mä tykkään myös ihan tosi paljon kaikesta RM:stä. Jonkinlainen hulluus se kai on?!

      Poista
  11. Ihana kauppa! Tuo Riviear Maison on myös minun ja vanhemman tyttäreni lempimerkki, mitä tulee astioihin. Voi, että kun alkoi tehdä mieli yhtä jos toista tuolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Nyt vaan ostoksille tuonne verkkokauppaan ja tekemään vaikka tyttärelle joululahjahankintoja :))

      Poista
  12. Oi, tänne on tullut joulu! Ihanat nuo Riviera Maisonin joulupurkit. Kouvola on vähän kaukana tulla ostoksille, mutta hieno muistutus, että nyt kannattaa jo noita lahjoja hankkia... etteivät jää ihan sinne joulun alle stressiä aiheuttamaan. Nettiostoksille siis jossakin vaiheessa.
    terv. Tuula / Tuula's life

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan