DIY - Pöytäkoristeet ruokailuhuoneen pöydälle

22.11.2015






Luonnonmateriaalien käyttö ja eläinhahmot ovat selkeästi yksi tämän hetken sisustustrendeistä. No, oli trendi tai ei, mä olen jo pitkään ihastellut toisten blogeissa ihania pöytäasetelmia, jossa on käytetty erilaisia luonnonmateriaaleja sekä noita pikku kuusia. Mulle on aina ollut vähän vaikeaa tehdä itse asetelmia. En oikein osaa riittävästi ideoita tai luoda jotain omaa ja vieläpä kaunista. Niinpä mä napsin sitten ideoita toisilta eli käyn tyylivarkaissa, joka ymmärtääkseni on ihan sallittua täällä blogistaniassa. Yksi suurista inspiraation lähteistäni on Marikan blogi KolmenTähdenKoti. Noin kuukausi sitten Marika oli laittanut keittiönpöydälle kivan pöytäkoristeen ja siitähän se idea sitten lähti. Pyysin miestä tekemään minulle noista ylijäämä rimoista samanlaisen. Luulin miehen jo unohtaneen koko asian, kunnes hän  pari päivää sitten kantoi pöytätelineen sisälle. 

Pöytäteline on aika pitkä ja aluksi ajattelin, että EI...tämä ei nyt toimi. Pari päivää sitä tässä tuijottelin, mallailin ja asettelin siihen koristeita ja tuikkukippoja. Pöydälle nakkasin joskus kirpparilta jo vuosia sitten ostamani sängynpeiton, joka on silittämättömänäkin ihan paras pöytäliina ♥ Yhdestä joulukoristelaatikosta löytyi vielä pari pikkuista tekohavunoksaa, jotka asettelin molempiin päihin käpyjen ja puukiekkojen viereen ja da daaa...valmista tuli. Tekolumella voisi viimeistellä asetelman, mutta se nyt jäi näistä kuvista. Vanhaan pulloon laitoin vielä pienen kuusen, jonka nappasin aamulla ojanpenkalta. Lopputulos oli minusta varsinkin tuon saman sävyisen pöytäliinan kanssa kaunis. Mitäs tykkäätte? Mä tykkään ♥

26 kommenttia:

  1. On kyllä tosi hyvän näköinen asetelma nyt ☆☆☆

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22.11.15

    Hyvältä näyttää!
    T:Mellu

    VastaaPoista
  3. Oikeen hyvä ja kiva tunnelma kuvissa ;)

    VastaaPoista
  4. Ompas kivan näköinen. Itsekki pitäisi joku asetelma tehdä jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina ♥ Asetelmat antavat kivasti näköä sisustukseen, mutta ainakin itselle niiden tekeminen on aika haasteellista.

      Poista
  5. Hienon näkönen!
    Suloista sunnuntaita♥

    VastaaPoista
  6. Tykkään!! Aivan ihana!! ♥ Tarttiskohan munkin matkia tätä ideaa... Tuo telinehän toimis varmaan myös vaikka pannunalusena, siis jos olis vaikka jouluruoat sitten siinä ja koristeita välissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli ♥ Siitä vain nappaat idean mukaasi. Kyllähän tuota voi pitää pannunalusenakin ihan hyvin :))

      Poista
  7. Kivalta näyttää! Ja tuohonhan voi vaihdella kivasti noita koristeita vuodenajan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Kyllä, näin ajattelin itsekin, että koristeita vaihtamalla toimii ympäri vuoden :))

      Poista
  8. Kivahan tuo oli, livenäkin!! ;) Ja kauniisti oot sen somistanut ♥ Oikein ihanaa uutta viikkoa sulle ystäväni, pian nähdään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥ Vähän piti pähkäillä noiden koristeiden kanssal, mutta nyt olen tyytyväinen lopputulokseen.

      Poista
  9. Tyylivarkaissa käyminen sopii minullekin. Kivalta näyttää ja sit voit vaihdella asetelmia mielesi mukaan. Kivaa uutta viikkoa Krisse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Mä olen jotenkin kauhean huono itse ideoimaan mitään uutta. Silmä kyllä näkee valmiin kauniin, mutta sen tuottaminen itse on vaikeaa. Niinpä olen tyytynyt käymään tyylivarkaissa.

      Poista
  10. Toi teline on tosi ihana ja käyttökelpoinen mihin aikaan vuodesta tahansa. Ja tosiaankin tuo pöytäliina on ihana yksinkertaisuudessaan <3 Siis tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Tuollainen pitkuliainen teline on hyvä, kun se mahtuu parhaiten olemaan pöydässä eikä vie tilaa niin paljon tilaa kattauksessa.

      Poista
  11. Tosi kauniilta näyttää ♥ Mukavaa marraskuun loppua sinne!

    VastaaPoista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan