Terkut täältä sängynpohjalta!

3.3.2015


Terveiset sairastuvalta! Meillä on sairastettu sunnuntai-illasta lähtien vatsatautia koko perheen voimin. Tauti, jota ei kyllä mieluusti ota kotiinsa vierailulle, mutta minkäs teet, jos kaveri vaan haluaa tulla. Mulla oli jo viime viikolla kurkku tosi kipeä ja särkylääkkeen voimalla vedin työviikon loppuun. Lauantaina luulin jo voittaneeni taudin, mutta pieleen meni mun arvaukseni. Eilen nukuin ihan koko päivän ja nyt en tiedä sattuuko kroppaan liiasta makaamisesta vai onko ystäväni yskä pesiytynyt taas keuhkoihini?! No, toisaalta tämä täyslepo tekee hyvää, joten täältä sängynpohjasta nytkin teille kirjoittelen!

Ennen sairastumistani ehdin vähän pyöritellä tavaroita keittiössä. Kovasti kevät pyörii minunkin ajatuksissani ja tekisi mieli sitä laitella kotiin. Nyt vaan tuntuu, että noiden vanhojen tavaroiden pyörittely ei nyt riitä. Pitäisi saada jotakin uutta, esim. lisää tuollaisia pikku lokerikkoja ja hyllyjä, mihin saisi kivasti sitten tavaroita ja astioita esille. Kaikki huikeet tuunaus ideat otetaan nyt innolla vastaan, joten jos sinulla on ehdottaa jotakin, kerro se rohkeasti kommenttilootassa. Olen jokaisesta ideasta todella onnellinen ♥

Ennen sairastumistani sain viettää mukavan vuorokauden rakkaiden lastenlastemme kanssa. Päästimme vanhemmat viettämään lapsivapaata heidän ystäviensä kanssa ja me vietimme laatuaikaa noiden pienten murusten kanssa ♥ Voi, ihme kuinka ne ovatkaan meille niin rakkaita ♥

Sain toistamiseen jo ihanan blogihaasteen, Ilahduta bloggarikaveriasi. Ensimmäisellä kerralla sain haasteen Marikalta ja nyt toisen kerran ihanaiselta Katjalta, Sydämellä tehtyä-blogista ♥ Nytkin otin haasteen iloiten vastaan. Tainalle Mansikkatilan maille tiedoksi, jos satut lukemaan tätä: "Pakettisi odottaa paketoituna pöydällä postiin pääsyä. En siis ole unohtanut sinua ♥ Kunhan pääsen taas jaloilleni, vien pakettisi postiin".

Haaste on saanut alkunsa Tipulassa-blogista ja on mielestäni todella hyvä idea, johon siis todella mielelläni osallistun. Toista kun ei voi koskaan ilahduttaa liikaa. Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle parhaimmalla tuntuvalla tavalla!  Esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä! Jokainen tapa on varmasti yhtä mieluinen :)
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Tällä kertaa haluan muistaa melko uutta bloggariystävääni, ihanan reipasta ja pirteää Marikaa Blogista Palanutta Siirappia ja Pumpernikkeliä Jos et ole vielä käynyt tutustumassa Marikan blogiin, suosittelen sitä lämpimästi. Ihana blogi, joka tarjoaa jokaiselle jotakin; käsitöitä, leivontaa, sisustamista jajajaja.... paljon muuta, mitä maalle muutaneen kaupunkilaisperheen elämässä nyt voi vastaan tulla. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen blogi ♥

Toinen jota ehdottomasti haluan tällä kertaa muistaa on P Metelinmäeltä. Hänen bloginsa on ehdottomasti myös yksi suosikeistani. Blogi on pullollaan toinen toistaan kauniimpia kuvia ja todella koskettavia kirjoituksia elävästä elämästä. P:llä on kyllä sana hallussa ja asenne niin kohdillaan. Olen todella iloinen, että olen löytänyt sinun blogisi, P ♥

Marika ja P, jos otatte haasteen vastaan, laittakaa siitä minulle tietoa sähköpostiini kristiinapistekomonen @ gmailpistecom. Liittäkää mukaan myös yhteystietonne pienten pakettien postitusta varten.

Olen kirjoittanut tätä päivitystä monessa erässä ja nyt on taas pakko käydä vaakatasoon, joten heippa ja voikaa hyvin ♥

12 kommenttia:

  1. Anonyymi3.3.15

    Tuo mahatauti ei ole kyllä mukava kylävieras :( kuten ei tuo pitkittynyt flunssa/yskäkään joten minäpä puhallan sinulle jaksu&paranemis tuulia ja voimia ❤️

    VastaaPoista
  2. Tuota vatsatautia yritetään täälläkin vältellä.Kovasti tuntuu olevan liikkeellä..Harmi,kun joillakin menee talviloma sairastaessa :/ Mutta sinulle toivotan pikaisia paranemisia <3 ja tsemppiä ykätaudin häätämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne ♥ Kyllä tämä nyt jo helpottaa. Voimat vain palailevat niin hiljakseen ja sitten vielä itsellä tuota yskää ja muuta flunssaa. Kiitos tsempeistä!

      Poista
  3. Pikaista paranemista! Ja kiitti uudesta lukuvinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa ♥ Kannattaa käydä tutustumassa!

      Poista
  4. Voi miten ikävä kuulla...tuo ystävä-Yrjö on kyllä niin kurja vieras...koittakaapa ajaa se pian pois ja pikaista paranemista koko perheelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita ♥ Kyllä tämä tästä pikku hiljaa vielä iloksi muuttuu, kun malttaa lepäillä kunnolla, että voimat palautuu.

      Poista
  5. Yrjö on inhokki vieras!!!!
    Pikaista paranemista Krisse<3

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis kuva heti postauksen alkuun :) Ja Krisse, kiitos, kirjoitit niin kauniisti blogistani <3 <3 Tässä ihan herkistyy, niisk.
    Nyt, pikaista paranemista että pääset lauantain treffeille! :) :) Laitan kohta s-postia tulemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän päivän vielä lepäilen ja huomena pääsen jo palaamaan töihin eli lauantaina nähdään, JEEE!!!
      Kiva, kun tartuit haasteeseen ♥

      Poista

Kommenttilaatikkoni on avoin kaikille kommenteille. Kiitos, että lähetit rakentavan kommentin!

Vastaan Sinulle mahdollisimman pian!

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan